Бажання
Додайте товари до списку бажань
Від ідеї — до першої краплі
Каталог
Укр

Фруктові дріжджі Puriferm Fruit

Немає в наявності
Артикул: 09342
116 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань

Фруктові дріжджі Puriferm Fruit

Виробник – Великобританія

Опис:

Спеціальний штам дріжджів для фруктових заквасок Fruit, були розроблені в якості професійних дріжджів для дистиляції і призначені для приготування дистилятів з фруктового і плодово-ягідної сировини. З допомогою цих дріжджів вийти дистилят з чудовою органолептичними властивостями, смаком і запахом вихідної сировини. Дріжджі Fruit Turbo відрізняються швидким і чистим процесом ферментація, мінімальним утворенням сивушних масел, низьким утворенням піни, високою толерантністю до дистилляту (до 18%). Крім цього, під час ферментації ці дріжджі виробляють значну кількість фруктових ефірів, які надалі розкриються у вашому майбутньому напої, поліпшать смак і аромат. Fruit включають в себе всі макро і мікро елементи, щоб отримати продукт з фруктів і ягід ідеальної якості.

Цей штам використовується не тільки при зброджування будь-яких фруктів і ягід, але і стандартної цукрових закваски. При цьому напої з цукрова сировини, при використанні фруктових дріжджів, будуть мати кращий аромат і смакові якості.

Турбо дріжджі Fruit здатні перебродити до 25 літрів ягідного або фруктового сусла. Кінцеве змісту градуси, безпосередньо залежить від використовуваного сировини, кількості глюкози, температурного режиму, але максимальне значення 18 градусів фортеці.

Склад:

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни, пектоэнзимы.

Інструкція по застосуванню:

Налийте в ферментер до 25 літрів фруктового затору або соку з температурою 25-30 °С. Дріжджі не потребують попередньої регідрації, тому просто всипте вміст пакетика в сусло і ретельно перемішайте. Залиште бродити при температурі від 20 до 28°С на 4-6 днів. Ідеальна температура ферментація – 25°С. Максимально допустима 35°С.

Характеристики:

  • оптимальна температура ферментація - 20-28 °C;
  • ідеальна температура ферментація - 25 °C;
  • фортеця - до 18 %;
  • тривалість процесу ферментація - 4-6 днів;
  • форма - сухі.

 

 

Тип закваски  Для фруктовых напитков
Тип дрожжей  Сухие
Страна производитель  Великобритания
Вгору